Adomány

Sokáig nem raktunk fel számlaszámot, azonban többen érdeklődtek, hogyan lehetne utalni adományt, így most felrakjuk:

Név: Fáklya Gyülekezetek Egyesület
Számlaszám: 11738008-21461943
Bank: OTP

Ha áldást jelent számodra a gyülekezetünk, vagy a videóink, vagy egyszerűen szeretnéd támogatni szolgálatunkat, a fenti számlaszámon megteheted.

Mekkora összeget utaljak?
- Teljesen rajtad múlik, de választhatsz a következő összegekből is: 5000 Ft, 50.000 Ft, 500.000 Ft, 5.000.0000 Ft :)
Mire fordítjátok az utalt összeget?
- Egyrészt a mindennapos működésre (különösen az országos munkánk végzése kerül nagy összegekbe), másrészt gyülekezeti épületre gyűjtünk

A gyülekezeteinket és az országos munkát szívből végezzük, az Úr iránti szeretetből, és szívesen adakozunk, és hisszük, hogy az Úr másokat is mellénkállít ebben, hogy még hatékonyabban és eredményesebben tudjuk azt végezni. Emellett Európa más országaiban is részt veszünk Isten országának építésében.

Az adakozással kapcsolatban van a Bibliában egy érdekes történet. Egyik alkalommal Jézus leült a templomi perselyhez, és figyelte az emberek adakozását. Egy özvegyasszony két fillért dobott a perselybe, és Jézus ezt az egy adományt emelte ki a többi közül. Abban az időben két fillér 1 krajcárnak felelt meg, ez pedig egy munkás egy napi bére volt, azaz jelenleg kb 6.000 Ft-nak megfelelő összeg. Ez azért nem volt csekély összeg, azonban az özvegyasszonynak ez volt mindene, azaz óriási áldozat volt tőle az adakozás. Hasonlóképpen, ha áldozatot hozol, és adakozol, EZ SEMMIKÉPPEN NEM KERÜLI EL AZ ÚR FIGYELMÉT!